Ingyenes személyes átvétel Budaörsön és Budapesten. DPD házhozszállítás: 1390 Ft, DPD csomagpont: 890 Ft, Foxpost automata: 699 Ft. Ingyenes szállítás 14.000 Ft felett! Ingyenes személyes átvétel Budaörsön és Budapesten.
DPD házhozszállítás: 1390 Ft, DPD csomagpont: 890 Ft,
Foxpost automata: 699 Ft. Ingyenes szállítás 14.000 Ft felett!
15% kedvezmény hálóruhára, hordozós ruhára és a baba holmikra hétfő éjfélig. Kuponkód: koraszulott

Születés Hetén jártunk

Akkora szerencsénk volt, hogy éppen a webshop indulását követő héten rendezték meg Budaörsön a Születés Hetét. Naná, hogy elmentünk bemutatni a kismama ruháinkat, a baba hálózsákokat és a pólyákat!


A Születés Hete rendezvényt idén 13. alkalommal rendezték meg, ezúttal Budaörsön. Amikor ezt megtudtuk, nem tétováztunk sokat, azonnal éreztük, hogy a mummer.hu-nak ott a helye, hiszen ez a rendezvény egy remek bemutatkozási lehetőség a frissen indult webshopunknak, pláne, hogy mi is budaörsiek vagyunk. 

Ez egy jó alkalom volt a vevőinknek, hogy megtapintsák és felpróbálhassák a ruháinkat, illetve megnézzék élőben a színeket, amiket addig csak képen láthattak a webshopban. Nekünk is jó volt meghallgatni a kismamák igényeit, elképzeléseit az ideális várandós viseletről, megtudni, hogy kinek mi a véleménye a ruháinkról. Jókat beszélgettünk és kiosztottunk egy halom kupont, ami a budaörsieket ingyenes szállításra jogosítja fel.

Már a beharangozóból sejtettük, hogy nagyon színvonalas szakmai programáradatban lesz részünk és ez már az első napon beigazolódott.

Rengeteg olyan téma került terítékre, ami minden kismamát érint: szoptatás, védőnői szolgálat, babák és gyerekek egészséges táplálása. 

Nagyon sok előadás foglalkozott a várandósság előtt álló nő, az anya és a magzat egészségével; volt szó az endometriózisról, down-kórról, genetikai betegségekről. A résztvevők kipróbálhattak számos mozgásformát; volt baba-mama torna, ovis-kisiskolás torna, nia, hordozós torna és még hosszan sorolhatnám a programokat.

Nekem személy szerint a nia tetszett legjobban. Eddig nem ismertem ezt a sportot, de abszolút magaménak éreztem az első perctől kezdve. A niát indiai zenére végeztük babánkat a hátunkra kötve és tulajdonképpen nem kellett mást csinálni, mint lebegni a zenére az oktató mozdulatait utánozva. Ez az utánozás nem is volt túl szigorú, előfordult, hogy mindenki úgy úszhatott, ahogyan neki jólesett. Az anyukák és a babák is nagyon élvezték és észrevétlenül el is fáradtunk benne.

A zárónap teljesen a gyerekeké volt, egy vidám hangulatú koncerttel búcsúztattuk Budaörs családjait.

Összességében egy bensőséges, laza hangulatú eseményben volt részünk. 

Köszönjük a Babagenetika Egyesületnek, hogy mi is ott lehettünk, megmutathattuk a   kismamaruháinkat, a baba hálózsákjainkat és a pólyákat és megismerkedhettünk a vevőinkkel és a többi kiállítóval! 

Remekül éreztük magunkat! Reméljük, hamarosan újra találkozunk!


Szerző: mummer.hu - 2017.05.25
Címkék
Szerzők
mummer.hu
KaticaNagyi
Dr. Gayerhosz Katalin infektológus
simply sleepy - Szakács Mariann
Ajibola Rita Wanda
Kovács Edina
mummmer.hu
Dr. Gayerhosz Katalin
Kategóriák
Események
Híreink
Termék információk
KaticaNagyi
Partnerek
Archívum
Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.