GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES, FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES,
FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES

Alvási tippek várandósoknak

Sok várandós kismama szenved az éjszakáktól, nem tudnak aludni. Ennek négy oka szokott lenni, mindegyikre kínálok neked megoldást.


Következő bejegyzés >>
  1. Állandóan pisilni kell. Ezt úgy lehet orvosolni, hogy este 1-1,5 órával lefekvés előtt már nem iszol. Előtte is olyan folyadékot igyál, ami nem annyira hajtós, például teát, sört (:)) nem javasolt. Persze ettől még biztosan fel fogsz kelni, de talán kicsit később és ritkábban.
  2. Mindenhogy kényelmetlen már feküdni. Itt nyom, ott szúr, sehogy sem jó. Erre megoldást jelenthet a párnázás. Ha párnát teszel a térdeid alá vagy közé, akkor kicsit tehermentesíted a csípő tájékát. Az alábbi képen látszik, hogy hogyan érdemes betenni. Természetesen mindenkinek máshogy kényelmes, mindenkinek magának kell megtalálnia a legjobb pózt. Ezek közül szemezgethettek: 
  3. Nehéz helyzetben vagy akkor is, ha háton vagy hason szeretsz aludni, hiszen egyik sem működik terhesen. Egyedül az oldalfekvés megengedett, az pedig nem mindenkinek kényelmes. Ebben is segíthetnek a képek.
  4. Ha gyomorégéstől szenvedsz, akkor próbáld kerülni a nehéz ételeket. Ne csak este ne egyél zsíros nagy cupákokat, hanem teljesen iktasd ki az étrendedből! Ha mégis becsúszott valami, vagy akkor is ég a gyomrod, ha ártalmatlan salátát eszel csirkemellel, akkor segíthet az, ha magasra teszed a párnát és gyakorlatilag félig ülve alszol. Így nem tud annyira felmászni a gyomorsav a torkodon. Jajj, de rossz is az.

Hajrá, kitartás!

Kép forrása: Pinterest

 


Szerző: mummer.hu - 2017.06.21
Címkék
Szerzők
mummer.hu
KaticaNagyi
Dr. Gayerhosz Katalin infektológus
simply sleepy - Szakács Mariann
Ajibola Rita Wanda
Kovács Edina
Dr. Gayerhosz Katalin
Sangita
Császárvonal
Kategóriák
Híreink
KaticaNagyi
Termék információk
Partnerek
Események
Archívum
Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.