GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES, FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES,
FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES

Szoptatós melltartó

Már szoptatós melltartót is tudsz nálunk venni.


Következő bejegyzés >>

Hurrá! Már szoptatós melltartóért sem kell másik kismama üzletbe szaladgálnod, mától nálunk is megvásárolhatod. Törekszünk arra, hogy megkönnyítsük a kismamák életét és ne kelljen minden szüléshez és terhességhez szükséges holmiért ezer helyre rohangálniuk. Az a célunk, hogy mindent meg tudjatok venni nálunk. Ezért vezetjük most be a Carriwell szoptatós melltartóit, amik szerintünk ár-érték arányban a legjobbak ma a piacon. 

Biztos sokakban felmerül a kérdés: szoptatós melltartót interneten, próba nélkül? 

Igen. Ezért is választottuk a Carriwell melltartóit, ahol a méretezés le van egyszerűsítve 4 méretre: S, M, L, XL. Ezt úgy tudják kivitelezni, hogy annyira rugalmas anyagból készítik a termékeiket, hogy a hagyományos méretezés alapján több méretnek is megfelel egy-egy darab. Azzal is segítik a méreteltérések kiküszöbölését, hogy ajándékba adnak egy toldópántot, amivel a hátra rásimuló pántot lehet meghosszabítani az esetleges méretváltozások idején. Így a tapasztalatok szerint a mérettáblázatok segítségével mindenki megtalálja a megfelelő darabot magának. 

Az nem kétséges, hogy minden anyukának, aki szoptatja a babáját, szüksége van legalább 2-3 szoptatós melltartóra. Miért?

A szoptatási időszak elején a nap 24 órájában ajánlott melltartót viselni. Ha hagyományos melltartóban próbálsz szoptatni és kibújtatod a melledet, akkor, az akármilyen vékony, puha anyagból van, biztosan nyomni fogja alulról a melledet, ami elősegíti a mellgyulladást. Ebből a szempontból a legrosszabb a szivacsos melltartó, ami nagyon zavaró szoptatáskor.

Még jobban megkönnyíti az anyukák életét a szoptatós melltartó azokban a szituációkban, amikor nem otthon, nyugodt körülmények között, a kedvenc szoptatós helyeden kell megetetned a babádat, hanem valahol útközben, néha elbújva az autóban, vagy egy félreeső padon vagy akár egy baba-mama szobában. Ilyenkor az a legjobb, ha valamilyen szoptatós felsőben vagy, így nem kell az egész hasadat megmutatnod. Leegyszerűsíti a "terepen szoptatást", ha könnyen elő tudod kapni a melledet.

Itt megnézhetitek az aktuális kínálatunkat. Jó vásárlást, jó szoptatást! :)


Szerző: mummer.hu - 2017.06.13
Címkék
Szerzők
mummer.hu
KaticaNagyi
Dr. Gayerhosz Katalin infektológus
simply sleepy - Szakács Mariann
Ajibola Rita Wanda
Kovács Edina
Dr. Gayerhosz Katalin
Sangita
Császárvonal
Kategóriák
Híreink
KaticaNagyi
Termék információk
Partnerek
Események
Archívum
Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.