DPD házhozszállítás: 1390 Ft, DPD csomagpont: 890 Ft, Foxpost automata: 699 Ft. Ingyenes szállítás 14.000 Ft felett! DPD házhozszállítás: 1390 Ft, DPD csomagpont: 890 Ft,
Foxpost automata: 699 Ft. Ingyenes szállítás 14.000 Ft felett!

Szoptatós melltartó

Már szoptatós melltartót is tudsz nálunk venni.


Következő bejegyzés

Hurrá! Már szoptatós melltartóért sem kell másik kismama üzletbe szaladgálnod, mától nálunk is megvásárolhatod. Törekszünk arra, hogy megkönnyítsük a kismamák életét és ne kelljen minden szüléshez és terhességhez szükséges holmiért ezer helyre rohangálniuk. Az a célunk, hogy mindent meg tudjatok venni nálunk. Ezért vezetjük most be a Carriwell szoptatós melltartóit, amik szerintünk ár-érték arányban a legjobbak ma a piacon. 

Biztos sokakban felmerül a kérdés: szoptatós melltartót interneten, próba nélkül? 

Igen. Ezért is választottuk a Carriwell melltartóit, ahol a méretezés le van egyszerűsítve 4 méretre: S, M, L, XL. Ezt úgy tudják kivitelezni, hogy annyira rugalmas anyagból készítik a termékeiket, hogy a hagyományos méretezés alapján több méretnek is megfelel egy-egy darab. Azzal is segítik a méreteltérések kiküszöbölését, hogy ajándékba adnak egy toldópántot, amivel a hátra rásimuló pántot lehet meghosszabítani az esetleges méretváltozások idején. Így a tapasztalatok szerint a mérettáblázatok segítségével mindenki megtalálja a megfelelő darabot magának. 

Az nem kétséges, hogy minden anyukának, aki szoptatja a babáját, szüksége van legalább 2-3 szoptatós melltartóra. Miért?

A szoptatási időszak elején a nap 24 órájában ajánlott melltartót viselni. Ha hagyományos melltartóban próbálsz szoptatni és kibújtatod a melledet, akkor, az akármilyen vékony, puha anyagból van, biztosan nyomni fogja alulról a melledet, ami elősegíti a mellgyulladást. Ebből a szempontból a legrosszabb a szivacsos melltartó, ami nagyon zavaró szoptatáskor.

Még jobban megkönnyíti az anyukák életét a szoptatós melltartó azokban a szituációkban, amikor nem otthon, nyugodt körülmények között, a kedvenc szoptatós helyeden kell megetetned a babádat, hanem valahol útközben, néha elbújva az autóban, vagy egy félreeső padon vagy akár egy baba-mama szobában. Ilyenkor az a legjobb, ha valamilyen szoptatós felsőben vagy, így nem kell az egész hasadat megmutatnod. Leegyszerűsíti a "terepen szoptatást", ha könnyen elő tudod kapni a melledet.

Itt megnézhetitek az aktuális kínálatunkat. Jó vásárlást, jó szoptatást! :)


Szerző: mummer.hu - 2017.06.13
Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.