GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES, FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES,
FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES

Stresszmentes szoptatás terepen

Én elég laza anyukának tartom magamat - no nem mindenben, de a nyilvános helyen való szoptatás már az első gyerekemnél sem okozott gondot.


Következő bejegyzés >>

Ha úgy jött ki a lépés, akkor valahogy mindig megoldottam és nem rohantam haza, ha elérkezett az etetés-idő. Ebben nagy segítségemre voltak a szoptatós melltartók és felsők, így legalább a szülés utáni plötyi hasamat nem kellett villantanom. 

Azt hiszem kevés olyan hely illetve helyzet van, amiben nem szoptattam a harmadik gyerekemet. Ő az, aki már párhetesen szülinapi zsúrból szülinapi zsúrba pörgött, rendszeres játszóterező. Kénytelen tárgyalásokra is jönni velem Londonba, ahonnan a ruhák egy részét hozzuk, a magyarországi üzleti megbeszéléseknek természetesen oszlpos tagja és még hosszan sorolhatnám, hogy mennyi helyen járt már. Márpedig ennie akkor is kell, ha van két óvódás testvére és egy vállalkozó anyukája, egy folyton mozgásban lévő családja. 

Ennek ellenére, (vagy pont ezért?) vele gyulladt be legtöbbször, kb kéthetente a mellem. A védőnő rávilágított, hogy éppen azért, mert gyakran stresszes helyzetekben, nem megfelelő pózban  szoptatom, és ilyenkor a tejleadásom sem olyan jó. Mert nekünk még olyanunk is van. :) Nem elég, hogy mindig megfelelő legyen a tej mennyisége és minősége, még a tejleadásban is topon kelll lenni. Én ezen nagyon jót mulattam. És rájöttem arra, hogy kevésbé kapkodós és stresszes a terepen szoptatás, ha kicsit jobban elő van készítve. Ehhez remek eszköz a szoptatós kendő. Kényelmesen be lehet alá bújni, nem kell izgulni azon, hogy ki mit lát meg belőlünk, viszont lehet kukucskálni a babához, mert azért szerintem érezni kevés.

Ezek alapján olyan szoptatós kendőt választottam a mummer.hu termékkínálatába, ami finom, puha pamutból készült, szép mintájú (nem égő a játszótéren) és jó bő, hogy tetszőlegesen variálható legyen és tudd nézni a babádat etetés közben. Ami még szuperebbé teszi, hogy nem csak szoptatáshoz használhatod, hanem ráteheted a babakocsira árnyékolónak, használhatod takarónak vagy akár pólyaként bele is bugyolálhatod babádat.

Ugyanabból az anyagból készült, mint pólyáink és ugyanaz a kiselefánt, Jojo köszön vissza róla, ami törülközőinken is szerepel. Harmónikus szettet is összeállíthatunk belőle. Ajándéknak is tökéletes lehet!


Szerző: mummer.hu - 2017.07.13
Címkék
Szerzők
mummer.hu
KaticaNagyi
Dr. Gayerhosz Katalin infektológus
simply sleepy - Szakács Mariann
Ajibola Rita Wanda
Kovács Edina
Dr. Gayerhosz Katalin
Sangita
Császárvonal
Kategóriák
Híreink
KaticaNagyi
Termék információk
Partnerek
Események
Archívum
Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.