DPD házhozszállítás: 1390 Ft, DPD csomagpont: 890 Ft, Foxpost automata: 699 Ft. Ingyenes szállítás 14.000 Ft felett! DPD házhozszállítás: 1390 Ft, DPD csomagpont: 890 Ft,
Foxpost automata: 699 Ft. Ingyenes szállítás 14.000 Ft felett!

Anyatejes Nap Budaörsön

Augusztusban sok helyen rendeznek Anyatejes napi rendezvényt. Ezúttal a budaörsi buliban jártunk.


Évekkel ezelőtt már részt vettem a budaörsi anyatejes napon, de nem kiállítóként, hanem Anyukaként. 

Minden édesanyát meghívnak és megajándékoznak a védőnők, akik legalább 6 hónapos korukig szoptatják a babájukat. 

A délelőtti program úgy van kialakítva, hogy a kisgyerekek se unják halálra magukat; szokott lenni bábelőadás, koncert, arcfestés és tombola. 

Idén szoptatós anyukaként és kiállítóként is lehetőségem volt megjelenni a Polgármesteri Hivatal egyik termében megrendezett rendezvényen. Anyukaként megkaptam az elismerő oklevelet, a virágot és egy tombola-szelvényt.

Mivel a mummer.hu is ajánlott fel ajándékot a tombolába (ezt a szoptatós melltartót lehetett megnyerni), ezért kimondottan izgultunk. No nem azért, hogy nyerünk-e, hanem éppen ellenkezőleg. Aki régebb óta ismer, az tudja, hogy elképesztően szerencsés vagyok a nyereményjátékokban. Ha valamilyen sorsoláson részt veszek (nem minden héten van ilyen), akkor nagyon gyakran nyerek. Ezért itt azon izgultam, hogy nehogy én nyerjem meg a saját szoptatós melltartómat (pláne, hogy éppen a napokban fejeztük be a szoptatás Kolossal, haha). Dupla szerencsém volt: nyertem, de nem a szoptatós melltartót kellett átvennem, hanem egy szuper, pihe-puha babatakarót, ami a kedvencünk lett. Kaptam egy kis terhesvitamint is, amit gyorsan tovább is adtam, az egyik kedves kismamának, akivel előtte beszélgettünk a kismamaruhákról.

Az általunk felajánlott melltartót pedig a képen látható hölgy nyerte meg, aki, mint az látszik is, nagyon örült neki, hiszen még aktívan szoptatja babáját.

Rengeteg anyuka jött el az eseményre. Jó volt beszélgetni veletek! Jövőre is ott leszünk! Köszönjük a lehetőséget. 


Szerző: mummer.hu - 2017.08.31
Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.