GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES, FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES,
FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES

Hogyan öltözködjünk várandósan ősszel és télen

Azok a kismamák, akik nyár végén, ősz elején szülnek, nagyjából megússzák a hideg hónapokat, a pocak beöltöztetését.


Ezekre a kismamákra általában irigykednek azok, akik később, február-márciusban szülnek, pedig nincs miért. Minden időszaknak megvan a maga előnye és hátránya. Akik nyár végén szülnek, azoknak a nagy meleggel szokott baja lenni, aki pedig a téli időszakban is várandós, annak az öltözködés szokott gondot okozni. Már akinek. Vannak, akik imádnak öltözködni és vásárolni. :)

Ha az őszi-téli időszakban már nagy a pocakod, akkor muszáj kismama nadrágot vásárolnod, hiszen derékban minden nadrág szorít, az pedig sem a babának sem a mamának nem tesz jót. Alapvetően kétféle kismama nadrággal szoktunk találkozni, az egyik a nagy hasbetétes, mint pl nálunk a piros farmer illetve a keskenyebb gumival ellátott, mint a népszerű bootcut farmerünk

Találkoztam már olyan kismamával, akit zavart a széles hasbetétes kismama nadrág, de véleményem szerint ez egy nagyon praktikus fazon, mert nem csak hogy melegen tartja a pocakot és a derekat, de garantáltan nem csúszik le a nadrág a fenekünkig és nem is szorít. Ezek a hasbetétek nagyon kellemes anyagból készülnek és roppant rugalmasak. Negyedik-ötödik terhesség után azért már ki szokott nyúlni, ezért amíg még nem elég nagy a pocak, lobog rajta, ami viszont tényleg kellemetlen érzés és nem is túl csinos. 

A felsőruházattal már kicsit könnyebb a helyzet. Mindenkinek van a ruhatárában legalább egy-két olyan felső, amit nem kimondottan kismamáknak gyártottak, de mégis belefér sokáig a növekvő pocak. Ilyenek a kardigánok illetve a hosszabb fazonú, bő pulcsik. Sajnos az az egy-két ruha nem elég ahhoz, hogy ezt a pár hónapot kihúzzuk vele, így kismama felsőből is érdemes néhány darabot bevásárolni.

Szerintem a kismama felsők a legpraktikusabbak, hiszen ezeket a terhesség alatt és a szülés után is tudjuk viselni, ráadásul sokat segítenek az első időkben, amikor még gyakran szoptatunk.

A mummer.hu kismama felsői között van rengeteg olyan fazon, amin nem látszik messziről, hogy terhesruha. Ezeket simán lehet hordani a szülés után, hiszen a hasunk sajna még néhány hónapig nem lesz olyan szép lapos, mint fénykorunkban. 

Szerencsére már kismama harisnyanadrágokat is lehet kapni, annyifélét, amennyit el sem tudunk képzelni. Így a leghidegebb napokban sem kell otthon maradni, jó melegen fel tudunk öltözni és a szoknyát kedvelők is elégedettek lehetnek. 


Szerző: mummer.hu - 2017.10.03
Címkék
Szerzők
mummer.hu
KaticaNagyi
Dr. Gayerhosz Katalin infektológus
simply sleepy - Szakács Mariann
Ajibola Rita Wanda
Kovács Edina
Dr. Gayerhosz Katalin
Sangita
Császárvonal
Kategóriák
Híreink
KaticaNagyi
Termék információk
Partnerek
Események
Archívum
Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.