GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES, FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES,
FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES

3 érv a szoptatós felső mellett

A kismamák többsége elismeri, hogy a szoptatós felső nélkülözhetetlen. De nézzük csak, miért is olyan jó viselet a szoptatós felső!


  1. egtöbb szoptatós felső fazonja úgy van kialakítva, hogy a terhesség alatt is tudod már viselni. Ezzel a kismamák egyik rossz érzését eloszlatja, mégpedig azt, hogy nagyon rövid időre vesz az ember, viszonylag magas áron ruhákat. Tehát már a terhesség alatt is tudjuk viselni a szoptatós felsőt és a szülés utáni hasunk, ami még nem ment vissza teljesen, kényelmesen el fog férni benne.
  2. Az első hónapokban, amikor még nagyon gyakran szoptatjuk a kisbabát, nagy mértékben megkönnyíti az etetést. Nem kell a ruhánkat felhúzni, mutogatni a testünket, amire nem éppen ebben az időszakban szoktunk a legbüszkébbek lenni. Ráadásul az őszi-téli születésű babák idején nem is túl kellemes kilógó hassal ücsörögni  hosszú perceken át. 
  3. A baba szempontjából is hasznos, hiszen időt spórolunk meg azzal, hogy nem kell keresgélni a mellünket, csak széthúzzuk egy mozdulattal a ruhánkat a mellünkről és már el is tudjuk kezdeni az etetést. 

Szerencsés, ha a szoptatós felső nem csak praktikus, hanem csinos is. Olyan szoptatós felsőket válogattam össze Nektek, amik különböző élethelyzetekhez és hangulatokhoz is passzolnak. Legyél akár éppen egy tárgyaláson, egy laza baráti összejövetelen, baba-mama klubban, vagy akár otthon kettesben a babával, mindenképpen találsz magadnak színben és stílusban is megfelelőt. Rengeteg fazon van már: mell fölött zippzáros, középen zippzáros, gombos, duplaanyagú széthúzós, duplaanyagú nyakbaakasztós, átlapolt fazonú, és még ki tudja mennyi ötlettel rukkolnak elő a tervezők. Ezek közül mutatok is egy párat. 

A mummer.hu szoptatós felsőit itt nézhetitek meg

Kényelmes szoptatást kívánok mindenkinekIndás szoptatós tunika


Szerző: mummer.hu - 2017.11.07
Címkék
Szerzők
mummer.hu
KaticaNagyi
Dr. Gayerhosz Katalin infektológus
simply sleepy - Szakács Mariann
Ajibola Rita Wanda
Kovács Edina
Dr. Gayerhosz Katalin
Sangita
Császárvonal
Kategóriák
Híreink
KaticaNagyi
Termék információk
Partnerek
Események
Archívum
Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.