GLS házhozszállítás: 1790 Ft vagy 25.000 Ft fölött INGYENES, GLS csomagpont: 990 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES, FOXPOST automata: 1290 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES GLS házhozszállítás: 1790 Ft vagy 25.000 Ft fölött INGYENES
GLS csomagpont: 990 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES
FOXPOST automata: 1290 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES
Végkiárusítás - a webshop megszűnik.

A hordozós pulcsi csak úri huncutság?

Ebben a videóban röviden bemutatom a hordozós pulcsi használatát és elmondom, hogy miért NEM csak egy újabb lehúzós trükk a hordozós pulcsi.


Vedd meg a webshopban!

Ha valmiért nem tudod, vagy nem szeretnéd megnézni a videót vagy csak jobban szeretsz olvasni, itt megtalálod a videó szövegét: 

 

Sziasztok, Kiss Móni vagyok.

Aki hordozott már télen csecsemőt, az tudja, hogy mennyire macerás egy beöltöztetett babát belegyömöszölni a hordozóba. Mert mindenhol felgyűrődik, szorít, nyom, nem fér el. 

Felcsúszik a kezeslábas a baba bokájáról, kilóg a gyereknek a lába, megfázik.

 

Tök kényelmetlen a babának is meg a mamának is.

 

Arról nem is beszélve, hogy amikor bemegyünk egy fűtött helyiségbe, az óvodába vagy a közértbe, akkor szegény gyerek úszik az izzadságban mire végzünk a dolgunkkal.

 

Ezért találták ki a hordozós pulcsit! 

 

Nem kell beöltöztetni téli ruhába a babát, csak benti ruhában magunkra kötjük, rávesszük a horrdozós pulóvert és már mehetünk is a dolgunkra!

 

Ezen a fazonon van két pici zseb, így útközben még simogatni is tudjuk a babát, hogy extra kontaktusban legyünk vele. Amikor pedig bemegyünk egy helyre, akkor csak ledobjuk magunkról a hordozós pulóvert és máris szabadon van a babának az egész teste.

 

Ebben a fazonban pedig az az extra szuperség, hogy ezt az első hordozós részt, ezt teljesen le lehet zippzározni és a helyére be lehet tenni egy sima előlapot, amit hogyha felzippzározunk, akkor a hordozós pulóver olyan lesz, mint egy teljesen sima polár kardigán.

 

Úgyhogy nekem senki ne mondja, hogy ez úri huncutság és nem érdemes megvenni, mert csak abban az egy-két hónapban tudja hordani az ember, amíg még elől hordoz. Hiszen utána, akár életünk végéig hordhatjuk sima kardigánként.

 

Hajrá mindenkinek, gyerünk ki a szabadba! Sziasztok!

 


Szerző: mummer.hu - 2018.02.01
Címkék
Szerzők
mummer.hu
KaticaNagyi
Dr. Gayerhosz Katalin infektológus
simply sleepy - Szakács Mariann
Ajibola Rita Wanda
Kovács Edina
Dr. Gayerhosz Katalin
Sangita
Császárvonal
Kategóriák
Események
Híreink
KaticaNagyi
Termék információk
Partnerek
Archívum
Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.