GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES, FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES,
FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES

Végre végre lesz egy kis üzletünk

Elkezdtük kinőni a garázscég formát. Másfél év után megnyitjuk az első kis üzletünket.


Ha jártál nálunk valaha ruhát próbálni, akkor tudod, hogyan működött.

Be kellett előre jelentkezni és a családi házunk egyik szobájában felpróbálhattad azt a ruhát, amit előre kikészítettünk Neked.

Ez október 8-tól teljesen megváltozik.

Ezentúl nem kell bejelentkezned, de azért indulás előtt mindenképpen ellenőrizd le:

 • az aznapi nyitva tartást (H:12.00-18.00 K: 11.00 – 15.00, Sz: 13.30 – 18.30, Cs: 11.00-15.00, P: zárva)
 • hogy van-e az adott termék raktáron a méretedben.

Mivel továbbra is egyedül tartom a frontot, ezért 3 gyerek mellett egyelőre ez az a nyitva tartási idő, amit vállalni merek. Növekszünk, de azért még mindig picikék vagyunk, ami azt jelenti, hogy nem tudunk minden termék összes szín- és méretvariációjából készletet tartani. Ezért kérlek, ha konkrét terméket szeretnél megnézni vagy felpróbálni nálunk, akkor mielőtt elindulsz, nézd meg a webshopban, hogy van-e belőle raktáron. Hogyan tudod ezt megnézni? Kattints a kinézett termékre, válaszd ki a színt és a méretet. Ha azt látod, hogy készleten (1) vagy más szám áll a zárjelben, az jót jelent, már indulhatsz is. Viszont ha a „Rendelhető, szállítási idő kb. 1 hét” szöveget látod, az azt jelenti, hogy pillanatnyilag nincsen készletünk belőle. Ebben az esetben, kérlek jelezd felénk, hogy szeretnéd felpróbálni, megnézni ezt a terméket és mi beszerzünk Neked belőle egyet a lehető legrövidebb időn belül. Ez a kérés semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár!

 Cím: Budaörs, Budapesti út 85. 

Megközelítés:

 • autóval:
  • Budapestről: Budaörsre a Budaörsi úton (1-es út avagy „régi út”). Parkolás az épület udvarán ingyenesen. Az Átlós utcai kereszteződés után a buszmegállót követően egyből fordulj be jobbra, hajts be a ház udvarára!
  • Törökbálint felől Budaörsre a Budaörsi úton (1-es út avagy „régi út”). Parkolás az épület udvarán ingyenesen. Parkoló megközelítése: Mátyás király utcán (gumisnál) balra, majd egyből jobbra az Erdélyi utcán. A 14. sz. ház után jobb oldalon be tudsz hajtani az épület udvarára. A parkoló másik kijáratán sétálj ki az főútra és jobbra találod a bejáratunkat.
 • tömegközlekedéssel:
  • Kelenföldről 40, 40B, 88-as busszal a Tulipán utcai megállóig
  • Móricz Zs. körtérről 240-es busszal a Tulipán utcai megállóig
  • Széll Kálmán térről a 140, 140A busszal a Tulipán utcai megállóig


Szerző: mummer.hu - 2018.09.24
Címkék
Szerzők
mummer.hu
KaticaNagyi
Dr. Gayerhosz Katalin infektológus
simply sleepy - Szakács Mariann
Ajibola Rita Wanda
Kovács Edina
Dr. Gayerhosz Katalin
Sangita
Császárvonal
Kategóriák
Híreink
KaticaNagyi
Termék információk
Partnerek
Események
Archívum
Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.