Ingyenes személyes átvétel Budaörsön és Budapesten. GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES, FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES Ingyenes személyes átvétel Budaörsön és Budapesten.
GLS házhozszállítás: 1390 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES,
FOXPOST automata: 699 Ft vagy 15.000 Ft fölött INGYENES
Minden fürdőruhára 30% kedvezmény a készlet erejéig! Kuponkód: "FURDORUHA"

Kényelmes ruhák otthonra

Az élet nem áll meg, a pocakod nő tovább vagy ha már megszületett a babád, továbbra is táplálod, gondozod őt. Legyél otthon, biztonságban! Találd meg a kényelmet a kényelmetlenségben!

Ezen sokat segít, ha nem olyan ruhában vagy otthon, ami szorít vagy kilóg belőle a hasad. A szoptatáshoz használj kényelmes szoptatós melltartót és szoptatós felsőket! 

A lelki egyensúlyod megtartásában pedig sokat segít, ha nem egy ötéves, kitérdesedett melegítőben vagy otthon nap mint nap. Néha öltözz fel úgy, mintha el akarnál menni valahova! :)

Ha egyáltalán nem szeretnél kimozdulni otthonról, válaszd a GLS házhozszállítást. A járvány óta érintésmentesen tudod átvenni a csomagot, már aláírni sem szükséges a futárnál a kézi szkennert. 

Ha valaki el tud menni otthonról, akkor FOXPOST csomagautomatába is kérheted a megrendelt ruhákat. 

  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
  • Ügyfeleik és munkatársaik biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztak (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)

Fizess bankkártyával vagy átutalással, hogy elkerüld a készpénzforgalmat, hiszen a bankjegyeken is megtapadhatnak a vírusok.

Vigyázz magatokra! <3

Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.