GLS házhozszállítás: 1790 Ft vagy 25.000 Ft fölött INGYENES, GLS csomagpont: 990 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES, FOXPOST automata: 1290 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES GLS házhozszállítás: 1790 Ft vagy 25.000 Ft fölött INGYENES
GLS csomagpont: 990 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES
FOXPOST automata: 1290 Ft vagy 19.000 Ft fölött INGYENES

Magunkról

Mindhárom terhességem alatt nagy nehézséget okozott megtalálni a stílusomnak megfelelő kismama ruhákat. Úgy éreztem, mintha jelmezbálban lennék, mintha folyton valaki másnak a ruháit kellene hordanom. Ezért úgy döntöttem, hogy indítok egy webshopot azoknak a nőknek, akik szeretnék várandósan is jól érezni magukat a bőrükben. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a férjem szoftverfejlesztő, az egyik legjobb barátnőm grafikus, én pedig beszerzéssel foglalkozom, így családi körben meg tudtuk valósítani az alapokat.

Olyan ruhákat importálunk, amelyek kicsit izgalmasabbak, színesebbek, mint a megszokott, mindenhol fellelhető választék. Nekem tetszenek például a H&M ruhái, de mindenki ezeket hordja, lévén hogy nagyon szűk a kínálat Budapesten és környékén. A fővárostól távolabb pedig még rosszabb a helyzet.

Azt gondolom, hogy még sok olyan nő van, aki nem szeret egyenruhában járni, nem szereti, ha hetente szembejön az utcán a saját ruhája. Az ő helyzetüket szeretném megkönnyíteni a mummer.hu létrehozásával.

Sok olyan ruhát válogattam össze, amit a terhesség után is lehet hordani, hiszen tudom jól, hogy arra a röpke 6 hónapra, amikor már nem fér bele az ember a korábbi ruháiba, nem szívesen költ túl sokat az ember.

Mindegyik ruha kiváló minőségű, így még a húgod, az unokatesód és a barátnőid is használhatják őket, ha neked már nem lesz rájuk szükséged.

Nézz körül, érezd jól magad, válogass kedvedre! Kérlek írd meg bátran, ha valami nem tetszik, és persze a pozitív visszajelzéseknek is örülünk!

 Kiss Móni

Oldalainkon http-sütiket használunk a jobb működésért.